liepos 31, 2015

Tryliktą kartą skelbiamas geriausias Lietuvos IT sistemų administratorius

Lietuvos IT sistemų administratorių konkursą, kuriame dalyvavo 120 „adminų“ iš visos šalies, nugalėjo Aleksandr Stankevič. Visas „SysadminDay LT“ konkurso užduotis įveikė 22 dalyviai.

sysadmin-hero

Liepos 31 d. minint pasaulinę IT sistemų administratorių dieną tryliktą kartą apdovanojami ir geriausi Lietuvos „adminai“. Jie paaiškėjo po vakar visą dieną vykusio konkurso, kurio užduotis parengė IT ir telekomunikacijų bendrovės „Teo“ „adminų“ komanda. Įvairių specializacijų IT sistemų administratoriai varžėsi, kas greičiau atrakins vartus, iššifruos standartus ir kodus, skambino „ufonautui“, siuntė laiškus, o atsakymų laukė brukalų paskyroje.

„Pastabumas, nestandartinis mąstymas ir specifinės žinios „adminams“ yra reikalingos ne tik konkurso metu, bet ir sprendžiant kasdienes užduotis darbe. „Teo“ kolegų paruošti klausimai buvo tikrai nelengvi, bet įdomūs ir netikėti“, – sako Lietuvos „adminų“ dienos užduočių kūrimą koordinavusi „Teo“ Aplikacijų valdymo padalinio vadovė Lina Strelkauskienė.

Po įtemptos kovos pirmąsias tris vietas „SysadminDay LT“ konkurse užėmė Aleksandr Stankevič, Vytautas Krakauskas ir Laurynas Pilikauskas. Konkurso nugalėtojui vakare šventės metu bus įteiktas prizas ir pasiūlymas iš karto prisijungti prie 80-ties „Teo“ „adminų“ komandos.

„Tai, kad visas „Teo“ sugalvotas užduotis įveikė net penktadalis dalyvių, gerokai viršijo mūsų lūkesčius ir dar kartą įrodė, kad Lietuvos „adminų“ žinios pastebimai didėja kiekvienais metais“, – sako sistemų administratorių konkursą nuo 2002 metų organizuojantis Ričardas Savukynas.

Apie „Teo“

„Teo“ teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Daugiau nei 88 proc. „Teo“ akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. „Teo“ akcijomis prekiaujama „Nasdaq OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.

Category : Be kategorijos

Comments

No Responses

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Proudly powered by WordPress and Sweet Tech Theme
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos